Леонардо ді Капріо знову самотній
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леонардо ді Капріо знову самотній

Леонардо ді Капріо знову самотній
Джерело:  попкорнnews

Підтвердилися чутки про те, що через 9 місяців пристрасного роману з моделлю Келлі Рорбах, Леонардо ді Капріо вийде на червону доріжку на церемонії вручення "Оскар" на самоті, За непідтвердженими поки даними, саме Леонардо вирішив розірвати відносини, передає  попкорнnews.

Офіційна причина розставання традиційна для Голлівуду - актор і його подруга-модель нібито розлучилися за взаємною згодою після того, як зрозуміли, що надто щільний робочий розклад не залишає їм часу на повноцінні відносини. Ді Капріо і Рорбах «як і раніше залишаються друзями і спілкуються, але між ними все скінчено». Востаннє на публіці Леонардо і Келлі з'являлися разом ще в листопаді 2015 року, і можна стверджувати, що насправді вони розлучилися ще кілька місяців тому.

Якщо Леонардо Ді Капріо продовжить діяти в тому ж дусі, рахунок його колишніх дівчат-моделей незабаром перевалить за десяток: до Келлі Рорбах зірка «Легенди Г'ю Гласса» зустрічався з моделями Жизель Бюндхен, Тоні Гаррн, Бар Рафаелі, Ерін Хезерстон, Ніною Агдаль і Еммою Міллер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?