Лестощі на адресу Путіна в Росії: історія отримала несподіване продовження
Категорія
Світ
Дата публікації

Лестощі на адресу Путіна в Росії: історія отримала несподіване продовження

Лестощі на адресу Путіна в Росії: історія отримала несподіване продовження

Організатори святкового  концерту в Росії, приуроченого до 23 лютого, на якому діти неприховано лестили президентові РФ Володимиру Путіну, отримали серйозний наганяй.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свободу".


Нагадаємо, що двогодинний концерт відродженого хору Александрова і "Юнарміі" транслювали в прямому ефірі головного пропагандистського телеканалу Росії. У ході представлення один з дітей виступив зі словами: "А я, будь хоч дідом похилих років, реально, по життю, по суті - німецький б вивчив тільки за те, що їм розмовляв Путін".


Читайте також: Відео з лестощами на адресу Путіна: з'явилася несподівана версія


"Дожартувалися блазні, дійшло нарешті, тому що резонанс серйозний пішов. Навіщо було дітей в цей карнавал втягувати? Влаштували на Першому каналі тридцяті роки", - заявило "Радіо Свободі" джерело в Міноборони.


Примітно, що після виступу виявилося неможливим виявити, хто написав цей жарт і сценарій виступу - "нібито сценарій для заходу за участю президента Путіна, міністра оборони Шойгу і десятків високопоставлених військових, показаний в прямому ефірі на головному телеканалі країни, писала "нікому не відома людина".


Як відомо, в 1927 році Володимир Маяковський написав рядки "Нашого юнацтва": "Та будь я і негром похилих років і то, без зневіри і ліні, я б вивчив російську тільки за те, що нею розмовляв Ленін", і, на думку експертів, це перший випадок настільки серйозного прорахунку ідеологічно перевірених "бійців" роспропаганди.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на відео з записом виступу "Юнарміі" 23 лютого видно, що Володимиру Путіну лестило подібне звернення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?