Летів на Москву. Російська влада заявила про збиття БпЛА
Категорія
Світ
Дата публікації

Летів на Москву. Російська влада заявила про збиття БпЛА

БпЛА
Джерело:  online.ua

У Підмосков’ї російська ППО нібито збила безпілотник, який летів на Москву, аеропорти столиці РФ призупиняли роботу.

Російська влада заявила про збитий БпЛА, який "летів на Москву"

Силами ППО в Істринському міському окрузі відбито атаку безпілотника, що летів на Москву. На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає, - заявив мер Москви Сергій Собянін.

За повідомленням ТАСС аеропорти "Внуково" і "Шереметьєво" призупиняли роботу. Було затримано 11 рейсів і скасовано 2.

Які цілі Україна обирає для атак дронами на території Росії

За словами керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, однією з ключових цілей атак українських дронів на території Росії стали об'єкти ВПК країни-агресорки, що, зокрема, займаются ракетобудуванням.

Буданов підкреслив, що третина таких російських підприємств розштована у європейській частині Росії і доступна для ударів дронами.

Зокрема, в останні тижні був уражений завод із виробництва електроніки для ракет "Кремній-ЕЛ", що знаходиться в російському Брянську.

Він став ціллю атаки дронів не вперше. Крім того, під удар потрапив Редкінський дослідний завод з виробництва компонентів ракетного палива.

По підприємству, розташованому в Тверській області РФ, вдарили 13 вересня.

Буданов наголосив, що в російських об'єктах, "що піддалися якомусь невідомому впливу", можна побачити одну деталь – усі вони працюють на російський військово-промисловий комплекс.

Ми коли відпрацьовуємо певні дії по об'єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння, - підкреслює очільник ГУР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?