LG Display привезе на CES 2016 OLED-дисплеї, що згортаються
Категорія
Технології
Дата публікації

LG Display привезе на CES 2016 OLED-дисплеї, що згортаються

LG Display привезе на CES 2016 OLED-дисплеї, що згортаються
Джерело:  itc.ua

Південнокорейська компанія LG Display створила 18-дюймовий дисплей, який можна скрутити в трубочку. Прототип дисплея покажуть на прийдешній виставці CES 2016, пише ITC.ua.
Розробка є результатом триваючих робіт LG над гнучкими, що згортаються і зігнутими дисплеями типу OLED. На торішній CES компанія LG Display показувала експериментальну версію технології, але тоді презентація проходила за зачиненими дверима. Схоже, що цього року LG Display готова показати всьому світу свою нову розробку.
У минулому аналогічні концептуальні дисплеї показували інші імениті компанії, серед яких Sony, Samsung і Sharp, тож тут не йдеться про щось принципово нове. Втім, розробка самої технології говорить про те, що в цих футуристичних дисплеях компанія LG бачить відправну точку для виділення своїх смартфонів, планшетів і телевізорів. Плани LG відносно застосування вигнутих дисплеїв не обмежуються ринком мобільних пристроїв і телевізорів. Південнокорейський гігант всерйоз розглядає можливість використання подібних дисплеїв в салонах автомобілів. Відвідувачі виставки зможуть побачити такий дисплей діагоналлю 25 дюймів в демонстраційному залі в автомобільному секторі Auto Zone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?