Лідер «Азова-Криму» зізнався в контактах зі спецслужбами Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Лідер «Азова-Криму» зізнався в контактах зі спецслужбами Росії

Лідер «Азова-Криму» зізнався в контактах зі спецслужбами Росії
Джерело:  interfax.com.ua

Лідер громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов, якого Служба безпеки України звинувачує в роботі на Росію, заявив, що інформував "відповідні" українські спецслужби про свої контакти з іноземними спецслужбами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"З приводу якихось моїх відносин зі спецслужбами інших держав - всі такі факти я одразу повідомляв відповідним українським спецслужбам. І ні на чиї інтереси, крім України, я не працював", - сказав Краснов в ході прес-конференції в середу в Києві.
Відповідаючи на питання журналістів, чому в СБУ його звинувачують у співпраці з російськими спецслужбами, якщо він інформував про це відомство, лідер "Азов-Крим" відповів, що не говорив, що щось розповідав СБУ.
"Я говорив, що" відповідним спецслужбам ". У нас дуже багато відповідних спецслужб", - підкреслив Краснов.
Говорячи про контакти зі спецслужбами Росії, активіст зазначив: "Те, що такі факти були, я не буду заперечувати. Вони були у всіх, хто займається громадською діяльністю. Але я підписував документ про нерозголошення".
Крім того, Краснов заявив, що особисто не бачив опубліковане СБУ відео, де нібито він розмовляв з "російським куратором", але, за його твердженням, "це 100% фейк".
Раніше повідомлялося, що лідера громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова відпустили до засідання суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?