Лідер Опоблока побився з Ляшком у Раді: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідер Опоблока побився з Ляшком у Раді: з'явилося відео

Лідер Опоблока побився з Ляшком у Раді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Юрій Бойко побився з лідером Радикальної партії Олегом Ляшком під час засідання погоджувальної ради у Верховній Раді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео каналу 112 Україна.
Під час виступу Ляшко спочатку звинуватив європейських чиновників у тому, що ті ігнорують інтереси України, потім почав критикувати екс-регіоналів.
"Бойко з Льовочкіним їздять по московських обкомах, інструкції отримують в Кремлі. Інші їздять по брюссельських обкомах... У мене питання до СБУ: чому вони їздять по Москві і до сих пір не в тюрмі?", - сказав лідер "Радикальної партії" .
У цей момент Бойко, який сидів праворуч від Ляшка і слухав виступ радикала зі спокійним виразом обличчя, різко встав, спробував обхопити голову Ляшка і вдарив його в обличчя.
"Ти чому до цих пір не у в'язниці, скотина", - кричав при цьому Ляшко.



Як повідомляв ONLINE.UA, художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський в новому випуску за 12 листопада жорстко висловився про лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, на що той відповів образами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?