Лідер Rammstein голосно відреагував на фейкову футболку з Путіним
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер Rammstein голосно відреагував на фейкову футболку з Путіним

Лідер Rammstein голосно відреагував на фейкову футболку з Путіним
Джерело:  online.ua

Вокаліст німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн заявив, що футболка з портретом Путіна - фальшивка, виготовлена ​​за допомогою графічного редактора.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bild.
Російські ЗМІ поширили фотографію Тілля в чорній футболці з портретом президента РФ.
Музикант обурився російською пропагандою. Він запевняє, що фото - фейк і вимагає спростування.
Як повідомляє джерело, насправді на футболці музиканта зображено стилізований череп з кістками, який за допомогою графічного редактора був підмінений на портрет Путіна.
Також Тілль спростував і свій нібито коментар на адресу Путіна:
"Він мені подобається, він сильний лідер, а не маріонетка. Я вважаю несправедливими всі ці політичні нападки на вашу країну", - тиражували "заяву" музиканта пропагандисти.
"Усе це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Радникова підійшли до мене до початку концерту і всунули мені в руку телефон зі словами "з привітом від Володимира Путіна". Після цього мене запитали, як мені подобається Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: "Москва - відмінне місто". Ось і все", - цитує Bild повідомлення прес-служби Ліндемана.
За повідомленням Bild, Ліндеманн в зв'язку з цією ситуацією найняв адвокатів. Він також підкреслив, що "принципово не робить ніяких політичних заяв".
Крім того, музикант заявив, що не готовий повернутися з концертом в країну, яка спотворює істину, хоча і шкодує, що російські шанувальники не зможуть побачити його наживо.
Відзначимо, газета стверджує, що відображений на фотографії смартфон із зображенням голови Путіна справжній.
Як повідомляв ONLINE.UA, онук королеви Єлизавети II принц Гаррі в рамках благодійного концерту виконав знаменитий хіт Up & Up разом з британським рок-гуртом Coldplay.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?