Ліга чемпіонів: де дивитися матч Аталанта - Валенсія
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Аталанта - Валенсія

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Аталанта - Валенсія
Джерело:  online.ua

Ввечері у середу, 19 лютого, зійдуться у двобої футбольні клуби "Аталанта" (Італія) та "Валенсія" (Іспанія). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розглад матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Зустріч почнеться о 22:00 за київським часом на полы стадіоні Сан-Сіро у Мілані. Транслюватиме її український телеканал "Футбол 2".

Цікаво, що за "Аталанту" грає український півзахисник Руслан Малиновський. Останні матчі команди загалом відзначалися перемогами. Зокрема, італійці здолали "Рому" (2:1), який був їхнім прямим конкурентом на шляху в подальший етап Ліги чемпіонів.

У двобої проти "Торіно" вони взагалі показали дивовижну гру, яка принесла їм перемогу з рахунком 7:0. Утім, "Аталанта" мала поразки - 20 січня вони не змогли перемогти "СПАЛ" та поступилися 1:2.

Іспанцям з "Валенсії" напередодні вдалося здобути лише один бал. Двобій проти мадридського "Атлетіко" (2:2) та приголомшлива поразка від "Хетафе" - 0:3 - це те, з яким настроєм команда просувається у Лізі чемпіонів. Загалом клуб мав раніше й гучні перемоги. Наприклад, 2:0 у матчі з "Барселоною".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український клуб "Шахтар" отримав 30-ту сходинку у рейтингу найбільш фінансово стабільних футбольних команд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?