Ліга чемпіонів: де дивитися матч Шахтар - Динамо Загреб
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Шахтар - Динамо Загреб

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Шахтар - Динамо Загреб
Джерело:  online.ua

У вівторок, 22 жовтня, донецький ФК "Шахтар" вийде на поле проти хорватської команди "Динамо Загреб". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

Поєдинок відбудеться у межах 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Початок запланований на 19:55. Команди зустрінуться на стадіоні "Металіст" у Харкові.

Транслювати матч традиційно буде телеканал "Футбол 1", а також Oll.tv.

Наразі "Шахтар" обіймає другу сходинку групи C. Команда має 3 бали. "Динамо" знаходиться на третій також з 3 балами. Перше місце у підрозділі завоювали англійці з "Манчестер Сіті", отримавши 6 балів. Італійська "Аталанта" опинилася у хвості з нульовим результатом.

Українці зустрічалися з хорватами на полі двічі. Обидва поєдинки відбулися у сезоні Ліги чемпіонів 2008/09 та завершилися перемогою гірняків. Перший матч пройшов у Донецьку (2:0), а другий - у загребі (3:1).

Цікаво, що близько 10 років тому ворота "Шахтаря" захищав Андрій Пятов, який досі виступає голкіпером та вийде на поле проти "Динамо".

Як повідомляв ONLINE.UA, гучний курйоз стався на одному з матчів турецького національного турніру з футболу. Голкіпер клубу "Коньяспор" Серкан Киринтили заробив червону картку під час перших секунд двобою. Його команда грала удесятьох без захисту на воротах та передбачувано програла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?