Ліга чемпіонів: де дивитися видовищний матч РБ Лейпциг - Тоттенхем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися видовищний матч РБ Лейпциг - Тоттенхем

Ліга чемпіонів: де дивитися видовищний матч РБ Лейпциг - Тоттенхем
Джерело:  online.ua

У вівторок, 10 березня, почнеться нова серія матчів Ліги чемпіонів - на цей раз зійдуться у двобої "РБ Лейпциг" і "Тоттенхем Хотспур". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад матчів європейського клубного турніру.

Матч розпочнеться ввечері, о 22:00 за українським часом. Трансляцію вестиме телеканал "Футбол 2".

Ця гра - вже друга між командами на поточному етапі. В рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Лейпциг" та підопічні Жозе Моуріньо грали з рахунком 1:0. Тоді вона "билися" на арені британців у Тоттенхемі, а вже незабаром зустрінуться на полі німецького стадіону "Ред Булл" Арена".

Паралельно з парою "РБ Лейпциг" - "Тоттенхем" за право продовжити боротися у турнірі зіграють іспанська "Валенсія" з італійською "Аталантою". Їхня остання зустріч завершилася розгромно для іспанців - 4:1 на користь міланського клубу.

Нагадаємо, жодна українська команда не грає на рівні Ліги чемпіонів. За підсумками групового етапу з турніру вилетів донецький "Шахтар". Зараз він бореться в Лізі Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 3 березня, УЄФА провела жеребкування груп Ліги націй. Українська футбольна збірна опинилася в дивізіоні А4. Суперниками в елітній групі для наших земляків стане Німеччина, Іспанія, Швейцарія. Проведення групового етапу Ліги націй заплановано на період з 3 вересня до 17 листопада 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?