Ліга Чемпіонів: матч Аталанта - Шахтар - де дивитися
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Чемпіонів: матч Аталанта - Шахтар - де дивитися

Ліга Чемпіонів: матч Аталанта - Шахтар - де дивитися
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 1 жовтня, ФК "Шахтар" зустрінеться з італійською командою "Аталанта". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги Чемпіонів УЄФА.

Початок матчу запланований на 19:55 зазначеного дня. Він відбудеться на полі стадіону "Сан-Сіро" у Мілані. Трансляцію буде вести телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, "Шахтар" у п'ятницю, 27 вересня, зустрівся з полтавською "Ворсклою" у рамках Української Прем'єр-ліги. Полтавчани отримали повний розгром від "гірників" на харківському стадіоні "Металіст" - 4:0.

У свою чергу клуб "Аталанта" 25 вересня виходив проти столичного "Рома" у своєму національному турнірі. Зустріч завершилася з рахунком 2: на користь майбутніх суперників "Шахтаря".

Цікаво, що раніше італійська та донецька команда ніколи не зустрічалися на полі. УЄФА не має статистики їхніх двобоїв.

Як повідомляв ONLINE.UA, на офіційному заході FIFA оголосили ім'я найкращого футболіста світу сезону 2018/2019. Ним обрали аргентинського бомбардира Ліонеля Мессі. Ця нагорода стала для нього вже шостою. Цікаво - загалом передбачалося, що титул отримає нідерландський гравець Вірджил ван Дейк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?