Ліга Європи: де дивитись матч Зоря - Еспаньйол
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитись матч Зоря - Еспаньйол

Ліга Європи: де дивитись матч Зоря - Еспаньйол
Джерело:  online.ua

У четвер, 29 серпня, на полі "Славутич Арени" у Запоріжжі відбудеться двобій між луганською "Зорею" та каталонським "Еспаньйолом". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги Європи.

Матч плей-офф турніру стане другим між командами. Перший відбувся 22 серпня та завершився серйозною поразкою українського клубу - 1:3.

Відомо, що керувати суддівством під час футбольної зустрічі буде 36-річний фахівець Раду Петреску. Він відомий працею у якості арбітра на іншому матчі "Зорі", який пройшов 2015 року на полі бельгійського "Шарлеруа".

Слід нагадати, що протягом останнього вік-енду обидва клуби вийшли на поле у власних національних турнірах. "Еспаньйол" завершив двобій проти "Депортиво" нічиєю, а "Зоря" обіграла "Карпати" 1:0 та посіла третю сходинку Української Прем'єр-ліги.

Трансляцію матчу між українцями та іспанцями буде вести телеканал УНІАН. На YouTube демонструвати її буде канал FootballHub. Початок трансляцій - о 20:00.

Як повідомляв ONLINE.UA, відбулося жеребкування 3-го попереднього етапу Кубку України. Загалом його учасниками стануть 20 клубів: переможці попереднього раунду, певні команди з УПЛ та одеський "Чорноморець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?