Ліга Європи: де дивитися матч Лугано - Динамо онлайн
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч Лугано - Динамо онлайн

Ліга Європи: де дивитися матч Лугано - Динамо онлайн
Джерело:  online.ua

Ввечері у четвер, 3 жовтня, відбудеться матч між футбольними клубами "Динамо" та "Лугано" (Швейцарія). Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на офіційні дані Ліги Європи УЄФА.

Зустріч стане епізодом 2-го туру групового етапу європейського клубного турніру. Вон стартує о 22:00 у зазначений день, на полі стадіону "АФГ Арена" у Санкт-Галлені - Швейцарія.

Нещодавно київська команда грала проти "Маріуполя" в Українській Прем'єр-лізі. Столичні футболісти мінімально перемогли представників Донеччини. Відзначився однім голом Віталій Буяльський. Раніше "динамівці" обіграли полтавську "Ворсклу" (0:5) та шведів з "Мальме" (1:0).

Відомо, що швейцарці з "Лугано" у своїй національній лізі грали нещодавно проти "Серветте" та "Люцерна". Обидва поєдинки завершилися нічиєю.

За інформацією УЄФА, "Динамо" та "Лугано" до цього жовтня жодного разу не зустрічалися на полі.

Київський клуб наразі обіймає друге місце у групі B групового етапу Ліги Європи, маючи три бали. Перше місце посідає данський "Копенгаген", який має таку ж кількість очок. Обидва інших згаданих клубів - "Лугано" та "Мальме" - знаходяться на 3-й та 4-й сходинці підрозділу. Вони не мають жодного балу.

Як повідомляв ONLINE.UA, асоціація FIFA обрала топ-футболіста сезону 2018/2019. Шосту подібну нагороду отримав Ліонель Мессі, обійшовши нідерландця Вірджила ван Дейка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?