Ліга Європи: де дивитися матч Олександрія - Гент
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч Олександрія - Гент

Ліга Європи: де дивитися матч Олександрія - Гент
Джерело:  online.ua

Ввечері у четвер, 3 жовтня, український футбольний клуб "Олександрія" вийде на поле проти бельгійців з команди "Гент". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги Європи УЄФА.

Матч 2-го туру чемпіонату відбудеться на стадіоні "Львов-Арена". Його початок заплановано на 19:55. Трансляцію вестиме телеканал "Футбол 1".

Нагадаємо, команди ведуть боротьбу у групі I. "Гент" розташувався на 2-й сходинці підрозділу з 3 балами. Українська команда посідає останнє, не маючи жодного. Першу позицію обіймає "Вольфсбург", а третю - "Сент-Етьєн".

За інформацією УЄФА, "Олександрія" до цього дня не зустрічалася з "Гентом" на полі. Напередодні українці вирвали перемогу у матчі проти ФК "Львів" у Прем'єр-лізі, а бельгійці перемогли "Кортрейк" у своєму національному турнірі.

"Олександрія" є одним з двох українських клубів у Лізі Європи. Іншим виступає київський "Динамо".

Як повідомляє ONLINE.UA, український футболіст Андрій Шевченко може отримати посаду головного тренера італійського клубу "Мілан". Наразі тренерський штаб не демонструє ефективності та керівництво вирішило змінити його склад. Один з претендентів - тренер збірної України, проте саме це ускладнює працевлаштування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?