Ліга Європи: де дивитися матч Вольфсбург - Шахтар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч Вольфсбург - Шахтар

Ліга Європи: де дивитися матч Вольфсбург - Шахтар
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар", єдиний український футбольний клуб у Лізі Європи, вже у четвер, 12 березня, зустрінеться з німецьким "Вольфсбургом". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад турніру.

Українські футболісти проведуть матч за кордоном. Він почнеться о 22:00 за часовим поясом Києва. Транслюватиме двобій телеканал "Футбол 1". Передачу супроводжуватимуть експерти з коментарями.

"Шахтарі" під тренерством португальця Луїша Каштру спочатку пройшли до Ліги чемпіонів. Вони, утім, не витримали конкуренції під час групового етапу та не пройшли далі. Наразі вони — у Лізі Європи.

Паралельно з українським клубом матчі проведе пара ""Інтер" - "Хетафе". Трохи раніше на полях стадіонів зустрінуться у своїх двобоях пари "Севілья" - "Рома", "Айнтрахт Франкфурт" - "Базель", "Істанбул Башакшехір" - "Копенгаген", "ЛАСК" - "Манчестер Юнайтед".

Як повідомляв ONLINE.UA, українська національна збірна проведе кілька товариських матчів з європейськими сусідами в березні. На тлі спалаху коронавірусу усі зустрічі відбудуться при порожніх трибунах. Це пов'язано із рішенням вади у країнах, де пройдуть ігри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?