Ліга Європи: "Динамо" - "Мальме", відео голів та рахунок
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: "Динамо" - "Мальме", відео голів та рахунок

Ліга Європи: "Динамо" - "Мальме", відео голів та рахунок
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клуб "Динамо" у четвер, 19 вересня, вийшло на поле проти шведського суперника "Мальме" у матчі Ліги Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Двобій завершився з рахунком 1:0 на користь киян. Єдиний м'яч у ворота опонента забив нападник Віталій Буяльський. Знакова подія відбулася на 84-й хвилині зустрічі. До цього часу команди лише обмінювалися періодичними атаками, жодна з яких не була успішною.

Загалом підопічні тренера Олексія Михайличенка відзначилися 7 ударами у напрямку воріт шведів. За його словами, "Мальме" мають гарні контратаки, тож українців просили бути обережними.

"На перерві ми внесли правки та попросили хлопців додати перш за все у швидкості та агресії, проте ні в якому разі не шкодячи обороні, бо ця команда досить-таки гарно грає на контратаках", - підкреслив Михайличенко.

Нагадаємо, "Динамо" мала "чорну" серію з 6 поразок. Клуб втратив право на Лігу чемпіонів, потрапивши до Ліги Європи. Зустріч з "Мальме" стала поворотним моментом та першою перемогою за велику перерву.

Як повідомляв ONLINE.UA, гравці "Динамо"зазнали три поразки під керівництвом штабу Олександра Хацкевича. Потім відбулися кадрові зміни та команда ще тричі програла на полі перед зазначеною перемогою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?