Лікарі назвали найшкідливіші продукти для шлунка
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Лікарі назвали найшкідливіші продукти для шлунка

Лікарі назвали найшкідливіші продукти для шлунка
Джерело:  Сьогодні

Є безліч шкідливих продуктів, які вживаються щодня, але лікарі назвали чотири найнебезпечніших, які краще варто виключити зі свого раціону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
У швидкому темпі життя іноді складно знайти час на нормальний прийом їжі або ж найбільш популярна причина - ліньки взяти з собою на роботу якийсь корисний перекус.
Тоді в хід йдуть шкідливі перекуси, якими ми просто забиваємо почуття голоду і навіть не помічаємо, як це шкодить шлунку.

Пончики.


Вживаючи пончики на сніданок, ми підриваємо обмін речовин і запускаємо в організм неправильний харчовий цикл. Борошно вищого сорту, цукор і глазур, складають 99% пончика, тому поживна цінність зведена практично до нуля.


Супи швидкого приготування і різновиди вермішелі.


Кожна порція такого супу або вермішелі додає близько 14 грамів жиру, більше половини з яких - насичений жир, що складає близько двох третин добової норми натрію.

Фаст-фуд.


Все, що готується в ресторанах швидкого приготування, дуже калорійне і жирне. Так тільки картопля фрі містить близько 380 калорій і 20 грам жиру, що зовсім трохи поступається пончикам.


За словами дієтологів, вживання фаст-фуду, крім набору зайвих грамів, загрожує також підвищенням ризику серцево-судинних захворювань і цукрового діабету.


Майонез.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?