Лікарі розповіли про стан звільнених українських полонених - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Лікарі розповіли про стан звільнених українських полонених - що відомо

Лікарі розповіли про стан звільнених українських полонених - що відомо
Джерело:  24 канал

Лікарня "Феофанія" планує виписати 60 звільнених бранців вже цього тижня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За счловами медичних фахівців, більшість з них провели Новий рік у закладі. Лише 7 перебували на свято вдома, у сімейному колі. Близько 90% експолонених будуть виписані.

"Практично весь комплекс лабораторних та інструментальних досліджень вже виконані. Окрім того, лікарі провели вузькоспеціалізовані дослідження, розписали все по годинах практично для кожного пацієнта. Вони всі потребуватимуть подальшої соціальної та психологічної реабілітації", - цитують медіа заступника головного лікаря Андрія Строканя.

Він наголосив, що майже усі барнці мають одну важливу проблему. Її неможливо розв'язати оперативно, за декілька днів.

"Головна проблема – стоматологія, але ця проблема не може бути вирішена ні за тиждень, ні за два, а у деяких пацієнтів, найімовірніше, її вирішення займе декілька місяців, а можливо навіть і до року, враховуючи імплантацію", - зазначив Строкань.

Нагадаємо, обмін відбувся напередодні Нового року на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час цього обміну волю отримали українські військовослужбовці, журналісти та активісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?