Лікарі заборонили Адель співати
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лікарі заборонили Адель співати

Лікарі заборонили Адель співати
Джерело:  Instagram

Лікарі заборонили британській зірці Адель співати й навіть розмовляти, щоб уникнути серйозних пошкоджень голосових зв'язок. Через це співачка була вимушена скасувати два останні лондонські концерти у рамках свого туру.

Про це Адель написала у листі-вибаченні шанувальникам, який розмістила у своєму Instagram, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Адель відмовилася від "Греммі" через Бейонсе: опубліковано відео

"Я навіть не знаю, як почати це. Два минулих шоу в "Уемблі" були наймасштабнішими і кращими в моєму житті... Однак мені доводилося боротися в ці дві ночі з власним голосом. Мені довелося викладатися набагато сильніше, ніж я роблю зазвичай... Я пішла до свого лікаря, щоб він перевірив горло, тому що я не могла розмовляти весь наступний день. Виявилося, що я пошкодила голосові зв'язки. І за наполяганням лікаря я не можу виступати в ці вихідні... Я прошу вибачення за ті ночі, що ви були на концертах зі своїми коханими і ті спогади, які у вас залишилися. Я прошу вибачення за гроші і час, які ви витратили. Рішення не виступати більше мені далося з великими труднощами ... Я провела 121 шоу, і у мене залишалося всього два. Я пишу вам це зараз, тому що рішення про скасування концертів було прийнято буквально недавно. Я не маю більше ніякої інформації, але знаю, що все буде компенсовано, якщо не вдасться перенести виступи... Я люблю вас, вибачте мене...", - написала співачка.

До речі, кілька років тому Адель вже відчувала подібні проблеми зі здоров'ям, і навіть лягла під ніж до пластичних хірургів, які здійснювали операцію на зв'язках співачки.

Нагадаємо, гастролі британки тривали 15 місяців, за які вона об'їхала всю Велику Британію, Ірландію, Європу, Америку. Адель вперше побувала в Австралії та Новій Зеландії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Адель приїхала підтримати постраждалих від страшної пожежі, яка сталася в ніч 14-го червня в Лондоні в багатоповерхівці Grenfell Tower.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?