Лісова мафія: на Львівщині побили нардепа-радикала
Категорія
Події
Дата публікації

Лісова мафія: на Львівщині побили нардепа-радикала

Лісова мафія: на Львівщині побили нардепа-радикала
Джерело:  online.ua

У населеному пункті Хащованя Сколівського району Львівської області побили нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Лозового.

Про це поінформував депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ультрас побили нардепа на Дніпро-Арені: опубліковано відео

Відзначається, що Лозовий опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото французького бульдога, якого він у важкому стані, - зі шрамами, ушкодженнями на лапах і травмою ока, - знайшов в Карпатах. Політик заявив про намір відвезти собаку до ветеринара і не віддавати його власнику, в разі, якщо той з'явиться.

Після того як Лозовій приїхав на зустріч з виборцями, до нього під'їхав автомобіль з людьми, що заявили про намір забрати собаку.

"Замовником нападу на мене є лісова мафія, а саме начальник ДП "Славський лісгосп" Сергій Кокотць і його ставленик Володимир Бега", - підкреслив політик.

У правоохоронних органах заявили, що правова кваліфікація інциденту буде визначена після проведення слідчо-оперативною групою усіх необхідних заходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?