Лісові махінації під Києвом: Луценко зробив гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Лісові махінації під Києвом: Луценко зробив гучну заяву

Лісові махінації під Києвом: Луценко зробив гучну заяву

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що  меру Бучі Анатолію Федоруку  повідомили про підозру в незаконній передачі лісового фонду першої категорії, вартістю понад 100 мільйонів гривень у власність фізичним та юридичним особам.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора.
"Спроби відкупитися не проходять. Після величезної слідчої роботи Департаменту з розслідування в сфері економіки ГПУ сьогодні повідомлено про підозру голові Бучанської міської ради Федоруку А. П., а також секретарю цієї ж ради", - написав він.
За слова Луценка, Федоруку інкримінується незаконна передача у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду першої категорії, вартістю понад 100 млн. грн, а секретарю ради - 1,024 га, який за відсутності Федорука також незаконно передав земельні ділянки лісового фонду.
"У тексті підозри вказані дуууже відомі прізвища щасливих "нових бучанців". Обом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем). Слідство планує усунути Федорука із займаної посади. У разі приховування його від слідства ми змушені будемо оголосити його в розшук для затримання і арешту", - зазначив глава ГПУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко представив звіт за результатами боротьби з незаконною вирубкою лісу у Львівській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?