Листи Клінтон: ФБР завершило розслідування і озвучило висновки
Категорія
Світ
Дата публікації

Листи Клінтон: ФБР завершило розслідування і озвучило висновки

Листи Клінтон: ФБР завершило розслідування і озвучило висновки

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) не знайшло ознак злочину  в новій партії листів з електронної пошти кандидата в президенти США Хілларі Клінтон, в якій міститься її листування за часів перебування на посаді держсекретаря.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Українську правду", яка цитує The Guardian.

Як повідомив директор ФБР Джеймс Комі в листі до членів конгресу, його відомство "не змінило висновку про те, що вона не вчинила кримінального правопорушення".

За словами прес-секретаря Гілларі Клінтон, кандидат "рада, що це питання вирішене".

Нагадаємо, 28 жовтня Джеймі Комі повідомив, що відомство відновило розслідування справи, пов'язаної з використанням Клінтон під час перебування її держсекретарем особистого поштового сервера для робочого листування. За його словами, це пов'язано з виявленням нових електронних листів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України Петро Порошенко пояснив, чому і Дональд Трамп, і Хілларі Клінтон зобов'язані любити нашу країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?