Листування триває: Кім Чен Ин написав чергового особистого листа Трампу
Категорія
Політика
Дата публікації

Листування триває: Кім Чен Ин написав чергового особистого листа Трампу

Листування триває: Кім Чен Ин написав чергового особистого листа Трампу
Джерело:  online.ua

Лідер КНДР Кім Чен Ин написав новий особистий лист американському голові Дональду Трампу. Президент США вважає, що послання північнокорейського глави буде позитивним, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Білого Дому.

"Я знаю, що мені доставлять лист - особистий лист Кім Чен Ина. Не знаю, чи знаєте ви про це, але вчора воно було передано на кордоні. Воно доставляється. Це насправді елегантний спосіб. Так було багато років тому, перш ніж ми отримали все нові засоби зв'язку. Я думаю, що це буде позитивне лист", - прокоментував Трамп нове послання Кім Чен Ина.

Слід зазначити, що останнім часом Трамп і Кім Чен Ин часто почали листуватися, незважаючи на те, що після мирних переговорів з ядерного роззброєння Корейського півострова відносини між Вашингтоном і Пхеньяном помітно охололи.

У своїх посланнях лідери КНДР і США висловлюють добре ставлення один до одного. Зокрема Трамп вважає, що у нього "фантастичні" відносини з Кім Чен Ином, а той в свою чергу висловлює віру в американського президента.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін направив особистого листа Кім Чен Ину, який передав зі спікером Ради Федерації Валентиною Матвієнко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?