Літак Ангели Меркель потрапив в аварію - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Літак Ангели Меркель потрапив в аварію - перші подробиці

Літак Ангели Меркель потрапив в аварію - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Літак моделі Global 5000, яким користується канцлерка ФРН Ангела Меркель, потрапив в аварію в аеропорту Дортмунда. Зазначається, що в нього врізалася автівка, за кермом якої нікого не було. На даний момент працівники поліції намагаються з'ясувати, як це сталося, передає ONLINE.UA з посиланням на Bild.

Вказано, що в результаті інциденту було пошкоджено фюзеляж літака.

Представниця аеропорту Дортмунда Давіна Унгруе розповіла, що перед аварією Ангела Меркель деякий час провела в салоні автомобіля разом з жінкою, яка перебувала за кермом.

Працівники поліції припускають, що жінка, яка керувала автівкою, перш ніж вийти з салону, забула поставити авто на ручне гальмо, саме тому воно і покотився до літака канцлерки.

"У Дортмунд Ангела Меркель прилетіла, щоб поспілкуватися з учнями університету Вупперталя, а також зустрітися з жителями міста і відсвяткувати з ними 70-річчя з моменту прийняття Головного закону ФРН. Після аварії вона повернулася до Берліна на військовому вертольоті. Варто зазначити, що це не перший інцидент, пов'язаний з урядовим літаком Global 5000, який зроблений компанією Bombardier. У квітні 2019 року борт був змушений здійснити аварійну посадку в берлінському аеропорту Шенефельд", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у віці 90 років пішла з життя мама німецької канцлерки Ангели Меркель — Герлінд Каснер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?