Літак з пораненими бійцями АТО позапланово сів через погоду: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Літак з пораненими бійцями АТО позапланово сів через погоду: з'явилися фото і відео

Літак з пораненими бійцями АТО позапланово сів через погоду: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Вінниці здійснив екстрену посадку медичний літак з пораненими бійцями АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Поранених українських військовослужбовців перевозили з госпіталю в Дніпрі в Одесу, але аеропорт через сильний туман прийняти борт не зміг.


Через погодні умови літак направили до Вінниці. Туди привезли 12 поранених - в основному з мінно-вибуховими травмами середньої тяжкості. Таким чином, за останній тиждень в вінницький військовий шпиталь доставили вже 28 бійців - всі вони з Світлодарської дуги.


Читайте також:  Бої на Світлодарській дузі: Турчинов зробив гучне оголошення про успіх


"Їхав за 200-м, не доїхав. Мене сепари з ПТУРу збили", - розповів поранений Василь Волков.


Як розповів хірург військового госпіталю центрального регіону Костянтин Гуменюк, важких поранених на борту літака не було.


"Один є з пошкодженням ліктьового суглоба, один з пошкодженням гомілки. Всі решта - це захворювання і контузії. Зараз один пацієнт буде прооперований травматологами", - сказав хірург.




Як повідомляв ONLINE.UA,  стало відомо, що з 18 грудня на Світлодарській дузі загинули 9 українських бійців, 35 поранені, 17 контужені, 11 травмовані. Всього втрати ЗСУ склали 72 людини. При цьому зниклих без весті немає.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?