Литовський бізнесмен надав житло українським біженцям
Категорія
Економіка
Дата публікації

Литовський бізнесмен надав житло українським біженцям

Литовський бізнесмен надав житло українським біженцям
Джерело:  online.ua

Бізнесмен Антанас "Тоні Джі" Гуога підтримав українців не на словах, а на ділі. Українські родини здобули притулок на курортній базі у Литві.

Антанас “Тоні Джі” Гуога – литовський бізнесмен та професійний гравець у покер.

За всю свою кар'єру Тоні виграв у живих турнірах близько 10 млн дол. Також його нікнейм можна побачити за онлайн-столами в покер-румі.

У житті бізнесмена значне місце займають добрі справи, оскільки більшу частину своїх виграшів Тоні віддає на благодійність.

Не залишилися без допомоги й українці, які вже понад місяць страждають від російської агресії. Ще в перші дні війни Антанас надав свою курортну базу як притулок для українських біженців.

Також спільно з благодійною організацією "Легіон Гедімінасу" бізнесмен перевіз до Литви 300 українських дітей. Це дозволило маленьким українцям втекти від жахів війни та опинитися у безпеці мальовничої резиденції.

Курортна база Tony Resort розташована у місті Тракай. Наразі резиденція Гуоги стала тимчасовим притулком для 70 людей. В основному це діти та сім'ї з домашніми тваринами.

Tony Resort продовжить надавати притулок українцям. З питань розміщення можна зв'язатися з Тоні Джі електронною поштою [email protected].

Тоні – не єдиний із покерної еліти, хто надає допомогу Україні. Спільнота покеру давно знає про дружбу Тоні з Леоном Цукерником - власником чеського казино в Розвадові.

У січні Леон відвідав українську столицю, щоб взяти участь у великому турнірі Leon's Challenge зі вступним внеском 5 200 дол.

Тоді, ще у мирному Києві, подія успішно відбулася, а переможцем івенту став Олексій Кравчук. Цукерник зробив кілька входів і не досяг успіху, але в цьому турнірі виграш був для нього не головною метою.

Під час війни Росії проти України Леон не зміг залишитися осторонь і за свій рахунок забронював номери у готелях Чехії.

Апартаменти зарезервовані на місяць з можливістю продовжити термін перебування у будь-який момент.

У них розмістили понад 500 мешканців України та з кожним днем ця цифра зростає. У кожного з них є доступ до триразового харчування, медичної страховки та юридичного супроводу.

Цукерник пообіцяв допомогти біженцям із питанням роботи, тож вже найближчим часом їх працевлаштують.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?