Литовський боксер сподівається на реванш з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Литовський боксер сподівається на реванш з Усиком

Литовський боксер сподівається на реванш з Усиком
Джерело:  online.ua

Латвійський екс-чемпіон світу Майріс Бріедіс (23-1, 18 КО) сподівається на проведення реваншу з володарем титулів WBO і WBC українцем Олександром Усиком (14-0, 11 КО).

Як повідомляє ONLINE.UA, про це боксер написав в Instagram.

Читайте також: Усик став «другим Кличко» в історії українського боксу

«Вітаю Усика з перемогою. Це був відмінний бій і удачі тобі в фіналі. Але я хочу повернути свій пояс WBC, і фанати боксу хочуть побачити наш матч-реванш», - написав Бріедіс.
Як повідомляв ONLINE.UA, Усик за очками здобув перемогу над Бріедісом в півфіналі WBSS і став чемпіоном світу за двома версіями.

У фіналі українець зможе поборотися також за пояса IBF і WBA Regular, які будуть сконцентровані у переможця другого півфінального бою між Муратом Гассіевим (24-0, 18 КО) і Юніером Дортікос (22-0, 21 КО).

Боксерське шоу відбудеться 3 лютого в Сочі. Для звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі переможцю вирішального бою WBSS не вистачатиме тільки титулу WBA Super, який на даний момент належить росіянину Денису Лебедєву (30-2, 22 КО).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?