Лицемірство "руського миру" показали одним яскравим фото
Категорія
Події
Дата публікації

Лицемірство "руського миру" показали одним яскравим фото

Лицемірство "руського миру" показали одним яскравим фото

У мережі показали фото з людьми, які в окупованому Криму прийшли вшанувати пам'ять загиблих при висадці Євпаторійського десанту, продемонструвавши з його допомогою лицемірство так званого "руського миру".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Сергія Запорожського.
"Скільки російське телебачення стерло язиків, розповідаючи, як "кримчани в 2014 році повстали проти фашизму"? Дуже багато. Мовляв, "Пам'ять про світлий подвиг священна", "Крим полит російською кров'ю", "Ніхто не забутий і ніщо не забуте"... Російське ТБ створювало таку картину, як ніби у 97% кримчан серце розривалося від болю, бачачи як "бандерівці переписують історію". І ось 5 січня виповнилося 75 років з дня висадки євпаторійського десанту. З 700 десантників залишилося в живих менше 100", - написав він.
На фото, яке додав блогер, видно що тільки дев'ять жителів Сак "безкоштовно згадали про ювілей". Також на фото зображені шість поліцейських.
Читайте також: Давньоруський візерунок Путіна: соцмережі насмішили фото "ремонту" в окупованому Криму



5 січня виповнилося 75 років з дня висадки Євпаторійського десанту. Десант був частиною тактичної операції по звільненню Криму під час Другої світової війни. На берег моря між Євпаторією і Саками висадився десант морських піхотинців, метою операції якого було відвернути ворожі сили від осадженого Севастополя і Керченського півострова. Багато бійців загинули при висадці, а ті, що залишилися, билися з ворогом протягом трьох днів. З 700 десантників залишилося в живих менше 100 чоловік.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в окупованому Севастополі 7 січня, з нагоди Різдва Христового, священики храмів Української православної церкви Московського патріархату помолилися за збереження влади Росії і російських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?