Литва прогнозує визнання держструктур РФ терористичними організаціями
Категорія
Світ
Дата публікації

Литва прогнозує визнання держструктур РФ терористичними організаціями

Литва прогнозує визнання держструктур РФ терористичними організаціями
Джерело:  online.ua

Представниця Сейму Литовської республіки Литви Вілія Алекнайте повідомила, що визнання урядами Штатів та Великої Британії російських державних структур терористичними організаціями стане базою для такого визнання іншими країнами, зокрема членами ЄС.

Джерело: Guildhall

Світ може підтримати визнання держструктур РФ терористичними організаціями

"Колись Даля Грибаускайте (екс-президент Литви - ред.) вже бігло сказала, що Росія – терористична держава і з російського боку була реакція. З точки зору юридичної оцінки, я думаю, що розслідування, яке ведеться в Гаазі, злочини, які фіксуються міжнародною спільнотою, можуть стати підставою для того, щоб усі європейські та демократичні країни це визнали (терористичну природу Росії – ред.) Я думаю, що лідерство таких країн, як США та Великобританія дуже важливе і якщо вони зроблять власну сугестію (пропозицію щодо визнання терористичної природи російської держави – ред.), я думаю, що й інші країни можуть приєднатися до цього. Тим більше, що розслідування ведеться і докази збираються, - наголосила Вілія Алекнайте.

Вілія Алекнайте (фото - з відкритих джерел)

Як уже згадувалося, нещодавно член Палати Лордів парламенту Великобританії, Лорд Алекс Карлайл звернув увагу на те, що ґрунтуючись на світлинах та інших доказах злочинів Росії в Україні, урядові структури РФ такі як армія, Військово-морський , Військово-космічні сили та політична партія "Єдина Росія" повинні бути внесені до списків терористичних організацій у Великій Британії та США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?