Литва - Україна: цікава новина про матч Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Литва - Україна: цікава новина про матч Євро-2020

Литва - Україна: цікава новина про матч Євро-2020
Джерело:  online.ua

Фанати розкупили усі квитки на майбутній матч Литва - Україна, що є частиною відбору Євро-2020. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво Литовської федерації футболу.

За даними організації, двобій відбудеться 7 вересня на стадіоні Вільнюса. Він може умістити на своїх трибунах близько 5000 вболівальників. Українська асоціація футболу вже подала квоту на бронювання тисячі місць.

Як проінформувала прес-служба УАФ, Україна виступає у групі B. Збірна наразі посідає перше місце. Її опоненти - Люксембург з 4-ма очками, Сербія також з 4-ма, Португалія з 2-ма, Литва з 1-м.

У жовтні українські футболісти вийдуть на поле ще раз проти литовців та проти португальців. У листопаді збірну очікує двобій із сербською командою.

Слід нагадати, що українці "працюють" під керівництвом головного тренера Андрія Шевченко. Він отримав цю посаду у 2016 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, стали відомі результати жеребкування футбольних клубів у 3-му попередньому етапі Кубку України. Загалом за позиції у майбутніх раундах будуть боротися 20 команд. Список складений з переможців минулих етапів, "Чорноморця" Одеси та деяких клубів УПЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?