Литва "заспокоїла" Кремль щодо його територій
Категорія
Світ
Дата публікації

Литва "заспокоїла" Кремль щодо його територій

Литва "заспокоїла" Кремль щодо його територій
Джерело:  Delfi

У литовському Міністерстві закордонних справ заявили, що Литва не збирається приєднувати Калінінградську область РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Delfi.
Нагадаємо, депутат литовського сейму Лінас Бальсіс заявив про те, що Євросоюзу необхідно обговорити питання повернення Калінінграда до Європи у відповідь на анексію Росією Криму.
Читайте також: Лукашенко підірвав мережу заявою про спірну територію Росії
Прес-секретар глави литовського МЗС Раса Якілайтене заявила про те, що Литва не має ніяких територіальних претензій до своїх сусідів. За її словами, Литва не порушує питання про статус Калінінградської області Росії, визнаючи її інтегральною частиною РФ.
Представник литовського МЗС зазначила, що Литва не визнає односторонніх змін кордону, як не визнає російської окупації і анексії Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, перший заступник голови комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабаров спробував їдко поіронізувати над пропозицією депутата Сейму Литви Лінаса Бальсис забрати у Росії Калінінградську область.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?