Лобода показала свого підопічного на концерті в Харкові: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода показала свого підопічного на концерті в Харкові: з'явилися фото і відео

Лобода показала свого підопічного на концерті в Харкові: з'явилися фото і відео
Джерело:  Вести.ru

Українська співачка LOBODA (Світлана Лобода) відправилася у всеукраїнський тур "К черту любовь", який розпочався з концерту в Харкові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.
На розігріві у Світлани Лободи виступив її новий підопічний харків'янин репер GADAR. Він же і закрив шоу. Світлана представила нову програму, пісні «Наречена», «Ангелок», «Трохи», «Одній масті», які увійдуть до нового альбому співачки.
"Особливість цієї програми в тому, що у нас з'явилися не лише нові пісні, але й новий артист – GADAR. Це абсолютно нове шоу в плані костюмів і постановок. До того ж ми змінили концепцію світла, повністю відмовившись від використання екранів. Цією програмою ми хочемо повернутися в той час, коли лише світло і декорації були головними складовими сценографії. Багато хто пропонував нам привезти на біс шоу «Пора додому», але ми зі Світланою не любимо повторюватися і вважаємо, що артист повинен дивувати свого глядача на кожному сольному концерті, тому в екстремально короткі терміни ми з хлопцями з Luck out club придумали нову концепцію і вдихнули в неї життя", - відзначила продюсер шоу Нателла Крапівіна


Сама співачка розповіла, що цей тур зовсім не планувала, тому що хотіла зосередитися на підготовці нового матеріалу і запису альбому.
"Чесно кажучи, тур цього року я не планувала, у зв'язку з тим, що пишу альбом. Але SUSY Production, наші партнери з концертів в Україні, наполягали і шанувальники дуже просили привезти їм нове шоу. Ну чого не зробиш заради улюбленої публіки. Довелося оперативно підготувати нову програму, зайнятися новими постановками, зшити нові костюми. І ось ми, нарешті, стартували. Харків, Дніпро спасибі за емоції і аншлаги!" - прокоментувала LOBODA.


GADAR

Нагадаємо, в партнерстві зі своїм продюсером Нателлою Крапівіною й саундпродюсером Михайлом Кошовим LOBODA заснувала новий музичний лейбл Bogart і в рамках його роботи представила перший сингл репера Gadar — "Не плач".











































Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?