Ломаченко: багато хто забуває, що бокс – це спорт
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко: багато хто забуває, що бокс – це спорт

Ломаченко: багато хто забуває, що бокс – це спорт
Джерело:  Сьогодні

Чемпіон світу з боксу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко вважає, що сучасний бокс втрачає спортивні принципи, перетворюючись в бізнес.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Ломаченко заявив в інтерв'ю "Сегодня/спорт".
"Я одне знаю, – за часів Моххамеда Алі або Роя Джонса, коли він був на піку, тоді для чемпіона було важливо слово "чемпіон". Тоді всі билися заради слави, заради перемоги, щоб бути кращим з кращих, заради визнання. Зараз – це бізнес, боксери заробляють. Багато відчули, що, не напружуючись, можна заробляти хороші гроші. Вони почали забувати, що бокс – це спорт, в першу чергу, а не бізнес. Для мене, бокс – це спорт, так само, як було в дитинстві. Завоювання вищої нагороди – це задоволення своїх амбіцій, реалізація тих цілей, які ти перед собою поставив", – сказав Ломаченко.
Читайте: Ломаченко – Уолтерс: прогноз букмекерів на бій
Нагадаємо, вночі 28 листопада Ломаченко битиметься з Ніколасом Уолтерсом в Лас-Вегасі. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?