Ломаченко бився із зірковим бійцем: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко бився із зірковим бійцем: опубліковано відео

Ломаченко бився із зірковим бійцем: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу з боксу в другій напівлегкій вазі за версією WBO українець Василь Ломаченко продовжує підготовку до бою проти американця Джейсона Соси, що відбудеться 8 квітня.
Як повідомляє ONLINE.UA, наш боксер провів спаринг із зіркою UFC, екс-чемпіоном в найлегшій вазі американцем Ті Джей Діллашоу.
Спаринг вийшов досить напруженим. На початку поєдинку Василь пропустив сильний удар від американця, потім вже Діллашоу пропустив кілька сильних ударів.
Читайте: Експерт боксу: ніхто не може зробити те, що робить Ломаченко
"Я був розслаблений, коли ми тільки почали, але потім він пару раз поцілив мені в голову і я подумав: "Добре, поїхали", - поділився Ломаченко враженням від спарингу.
"Василь Ломаченко просто монстр. Він заганяв мене на спарингу. У нього неймовірна швидкість і високий бійцівський інтелект. У нього інший рівень. Радий, що мені випала можливість попрацювати з ним", - зазначив Діллашоу.
Дивіться: Усик запалив мережу співом російського шансону: опубліковано відео


Нагадаємо, бій Ломаченко - Соса буде головним поєдинком вечора боксу в Оксон-Хіллі.
Також в цей вечір свої бої проведуть Олександр Усик і Олександр Гвоздик.
Гвоздик битиметься з досвідченим кубинцем Юніескі Гонсалесом. А чемпіон WBO в першій важкій вазі Олександр Усик битиметься проти непереможного досі американця Майкла Хантера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?