Ломаченко нарешті розкрив деталі жахливої травми
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко нарешті розкрив деталі жахливої травми

Ломаченко нарешті розкрив деталі жахливої травми
Джерело:  online.ua

Український боксер та чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко розповів про свою травму, отриману в бою проти британця Ентоні Кролли.Як відомо, у бою проти Кролли українець травмував руку. Спочатку була підозра на перелом. Але згодом виявилося, що це лише вивих, передає ONLINE.UA.

Ломаченко каже, що не розуміє, що сталося, але проблема з рукою виникла після завершального удару боковим, коли Кролла впав.

"У той момент я відчув, що якщо він зараз встане, то мені доведеться закінчувати бій однією рукою. Я зрозумів, що більше не зможу вдарити цією рукою. Чому і як це сталося – я не знаю. Тейпіровка, як завжди, була якісною і щільною. Я зараз поміняв рукавички – одягнув Venum. Ліва рука була затиснута добре, права – мені здалося, що я не до кінця її стиснув, коли бив. Через це у мене кістка провалилася вниз. Вийшов своєрідний вивих. Після бою ми прийняли рішення, що поїдемо на фабрику Venum, і будемо підбирати й робити рукавички прямо мені під руки", - розповів Ломаченко.

Нагадаємо, український боксер бій проти Кролли провів 12-го квітня й жорстко нокаутував британця.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше батько і тренер американського боксера Теофімо Лопеса (12-0, 10 КО) Теофімо Лопес-старший повідомив, що бій його сина проти Василя Ломаченка (12-1,9 КО) повинен відбутися в кінці 2019-го або на початку 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?