Ломаченко вже планує повернення на ринг. Що відомо про плани ексчемпіона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко вже планує повернення на ринг. Що відомо про плани ексчемпіона

Ломаченко вже планує повернення на ринг. Що відомо про плани ексчемпіона
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон за трьома версіями Василь Ломаченко вже планує потроху своє повернення на ринг після фіаско, яким завершився його двобій проти Теофімо Лопеса. Ускладнює плани травма плеча, яку той отримав напередодні останнього бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву менеджера бійця Егіса Клімаса у соціальних мережах.

За його словами, повернення ймовірне навесні 2021 року, оскільки боксер наразі у гарному стані після операції на плечі.

"Лома відчуває себе прекрасно після операції і повертається додому. Він швидко відновлюється і вже робить реабілітаційні вправи. Він скоро повернеться, сподіваюся, ми зможемо знову побачити його на рингу в березні або квітні наступного року", - пояснив Клімас.

Утім, питання про ваговий дивізіон, у якому виступатиме український боксер, залишається відкритим. Американський промоутер Боб Арум запропонував поговорити з Теофімо Лопесом про ймовірний реванш, після чого й ухвалюватимуть рішення про вагу.

Згідно з попередніми планами, Ломаченко вийде з легкого дивізіону й продовжить кар'єру в нижчому.

Нагадаємо, 17 жовтня Ломаченко й Лопес боролися відразу за три чемпіонські пояси та титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Український боксер програв супернику всі свої чемпіонські пояси WBO, WBA, WBC за одноголосним рішенням суддів, які присудили перемогу Лопесу за очками — 116-112, 119-109 і 117-111.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер-важковик Олександр Усик виступив з оцінкою бою за звання абсолютного чемпіона легкої ваги між Василем Ломаченком і Теофімо Лопесом. Спортсмен навів власну думку щодо причини поразки свого колеги. Він усе пов'язав із внутрішніми для "Ломи" факторами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?