Лондонський Альберт-хол закрили для російських виконавців
Категорія
Культура
Дата публікації

Лондонський Альберт-хол закрили для російських виконавців

Лондонський Альберт-хол закрили для російських виконавців
Джерело:  Крим.Реалії

Найпрестижніший концертний зал Лондона Альберт-хол закритий для російських виконавців. Про це повідомив політичний емігрант з РФ і координатор руху «Говоріть голосніше!» Андрій Сидельников в інтерв'ю Радіо Свобода, передає Крим.Реалії.
«Через концерт Валерії на сьогоднішній день головний і найкращий майданчик Лондона тепер закритий для російських виконавців. Для всіх. Вони не хочуть більше зв'язуватися з російськими артистами. Репутація у Великобританії коштує дуже дорого», - розповів Сидельников.
Як зазначає емігрант, в 2014 році в Альберт-холі Валерії не змогли відмовити, оскільки «там були задіяні великі фінанси», але імідж Лондонського королівського залу мистецтв і наук імені Альберта сильно постраждав. Концертний зал буде закрито і для тих російських артистів, які не підтримують владу.
«Лондон не закривається для них, ми завжди раді їх вітати і чекаємо з концертами, готові допомогти в організації різних заходів, у пошуку альтернативних майданчиків. Але так склалася ситуація, що через той скандал керівництво Альберт-холу вирішило не співпрацювати в найближчі роки з російськими виконавцями. І політичне забарвлення, погляди або що-небудь ще не мають значення, просто вони прийняли таке рішення», - зазначив Сидельников.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?