Лопес перекинув відповідальність за бій-реванш на Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лопес перекинув відповідальність за бій-реванш на Ломаченка

Лопес перекинув відповідальність за бій-реванш на Ломаченка
Джерело:  online.ua

Американський боксер Теофімо Лопес знову виступив із відмовою щодо бою-реваншу проти українського бійця Василя Ломаченка. Новий абсолютний чемпіон у легкій вазі переклав цього разу відповідальність на "зрив" події на українця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fightnews.info.

За словами 23-річного боксера, саме менеджмент його суперника відмовився вносити реванш як пункт у контракт.

"У команді Ломаченка кажуть, що я боюся програти в реванші? Наступне питання. Чому не влаштувати реванш з Ломаченком? Тому що я буду мудаком. Всі поводилися як мудаки щодо мене та мого батька. Вони не хотіли включати опцію реваншу в контракт на наш бій. Я б міг вилити багато бруду з цього приводу, але не буду. Я дивлюся на це по-іншому", - стверджує Лопес.

Водночас американець поділився своїм поглядом на подальші бої.

"Я дивлюся на більш масштабні та круті події. Так буде виглядати моє майбутнє, так я його визначаю. Я ніколи не буду вибирати зручних суперників. Я вийду в ринг і буду цікавим для фанів. Заради них я поб'юся з будь-яким опонентом. Люди – це те, що дійсно має значення", - зауважив він.

Варто нагадати, що бій Ломаченко - Лопес організували у вкрай важких умовах, коли пандемія майже не послабляла тиск на людство. Тривалий час американець відмовлявся битися за "замалий" гонорар.

Це питання вирішив Ломаченко, який буквально погодився "відрізати" частину власного винагородження на користь опонента. Українець пізніше пояснював, що його сторона відмовилася сперечатися щодо реваншу, аби бій взагалі відбувся.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер-важковик Ентоні Джошуа, на один з титулів якого претендує українець Олександр Усик, допустив можливість відповідного бою. Він вважає, такий варіант можливий, якщо з ним не захоче битися інший британець — Тайсон Ф’юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?