Лорак просто відпочиває: пригоди української зірки в Росії обурили мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лорак просто відпочиває: пригоди української зірки в Росії обурили мережу

Лорак просто відпочиває: пригоди української зірки в Росії обурили мережу

Українці у соціальних мережаї бурхливо обурилися участю української співачки Світлани Лободи в ефірі "Першого каналу" російського ТБ і заяв про "хунту і радикалів".
Про це написала блогер Катерина Золотарьова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Наша звіздата Світлана Лобода ах**ла до такої міри, що приперлась на передачу Малахова на Перший канал росТБ і скавучала про хунту і про те, як її, бідну і нещасну дівчину, ображають несамовиті радикали. Її продюсерша додала пекла розповідями про нацистів", – написала вона.
При цьому мама співачки ще й "тортик русні принесла".
Читайте також: Продюсер Лободи похвалилася російськими нагородами співачки: опубліковані фото
"Сама Світла була в пудровом ніжному сукні і з кучерями на голові – як безневинна діва, ангел чистий. Всі за правильною схемою. Треба ж нових розіп'ятих хлопчиків ворогові підкинути заради власного піару, нуаче. Так ось. Я завжди знала, що вона тварюка, але щоб настільки?" – підкреслила Золотарьова.
За словами блогера, "гаразд концертики ти у ворога під час війни даєш, х*р з тобою".
"Тут ти все одно більше нікому нафіг не потрібна. Але йомайо, припереться в прайм-тайм на пропагандистський канал ворога під час инфовойны – це просто рівно те ж саме, що і подарувати йому нові танки, смерчі, буки і гради. Рівне. Той же. Саме", - зазначила вона.
Золотарьова додала, що в такі моменти їй дуже хотілося б, щоб казки про київську хунті хоча б на 5% були правдою!"
Читайте також: Лобода на росТБ пожалілася на "провокації" в Україні: опубліковано відео
"І щоб таких ганебних бл***й-коллаборантш у нас тут ну як мінімум на**й звідусіль посилали. А адже вона ж і у нас досі дає концерти. І її ніхто не чіпає. Хоч вона на це ну дуже розраховує. Ще й самі на журналістів наших кидаються, техніку у них віджимають дорогу. Народні обранці, ну почешитесь хоч трохи з цього приводу будь ласка. А вона тварюка. Просто тварюка", - резюмувала вона.


В комментариях пользователи сети поддержали возмущение Золотаревой.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що охоронці Лободи, котрі були замішані у скандал із журналістами біля будинку співачки, працюють у фірмі, зареєстрованій в окупованому Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?