Лорак в Росії "віддала Україні данину": відео з Саратова
Категорія
Україна
Дата публікації

Лорак в Росії "віддала Україні данину": відео з Саратова

Лорак в Росії "віддала Україні данину": відео з Саратова
Джерело:  online.ua

Співачка Ані Лорак

продовжує гастролювати по містах Росії. Цього разу вона виступила в Саратові, де, на диво, згадала і про "рідну Україну".



Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новини Саратова.
Артистка виконала саратовцям кілька пісень Володимира Івасюка, зокрема "Мальви".
"Сьогодні я хочу віддати данину поваги своїм батькам і рідній Україні, виконавши пісні великого українського композитора Володимира Івасюка", - зазначила Лорак зі сцени.
Кароліна не забула відзначити, що народилася в тому ж будинку, що й Івасюк:
"У мені завжди звучить музика, мені здається, що вона в мені звучала навіть тоді, коли я тільки з'явилася на світ. І з самого дитинства я знала, що буду співачкою, була якась впевненість - буду тільки артисткою".
"Може бути, тому, що я народилася в тому ж будинку, де і Володимир Івасюк, автор безсмертної пісні "Червона рута". І в цьому був певний знак", - додала вона.


Нагадаємо, Лорак неодноразово критикували за те, що, незважаючи на війну, вона не перестала виступати в Росії. Співачка привітала росіян з Днем захисника вітчизни і з Міжнародним жіночим днем.


Також повідомлялось, що співачка заявляла, нібито росіяни і українці — це одна родина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?