Лорак злякалася за своє життя, приїхавши в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лорак злякалася за своє життя, приїхавши в Україну

Лорак злякалася за своє життя, приїхавши в Україну
Джерело:  ТСН

Українська співачка  Ані Лорак, яка останнім часом все частіше виступає в Росії, знялася в Києві з посиленою охороною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Раніше ми писали про те, що артистка поділилася з шанувальниками фото зі зйомок на "Інтері".
Судячи з хештегом, якими вона супроводжувала знімки,  співачка бере участь у новорічному шоу, яке готує глядачам відомий український телеканал.
А зараз стало відомо, що Ані Лорак взяла участь у записі новорічного "Блакитного вогника".
"У середу Ані Лорак виступала під фонограму на "Інтері", коли записували "Новорічний вогник". Вона дуже злякалася за своє життя, оскільки коли вийшла на сцену, з'явилося дуже багато сек'юріті", - цитує джерело очевидця.
Читайте також: "Вата" її любить: в Україні пояснили, чому Ані Лорак співає в Росії
Він також зазначив, що охоронців було щонайменше десять.
"У мене було двоє по боках, ззаду біля камер нарахував трьох. Переді мною за метрів чотири - п'ять в ширину розташувалося троє осіб і близько круглої сцени двоє. Всі вони були різної статури. Не виділялися з натовпу. Хіба що, коли була невелика перерва , вони одягали бейджи. Як тільки Лорак відзняли - всі вони пішли", - додало джерело.
Нагадаємо, раніше  Ані Лорак отримала дві нагороди під час церемонії вручення музичної премії "Золотий Грамофон" від "Русского радио" в Москві.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на зйомках музичного телемарафону телеканалу "Муз-ТВ" в Росії на артистку накинувся шанувальник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?