Lord of the Dance повертаються до Києва
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Lord of the Dance повертаються до Києва

Lord of the Dance повертаються до Києва
Джерело:  online.ua

Нова версія знаменитого шоу в Києві 19 листопада 2017 року рамках гастрольного туру на честь 20-річчя трупи. Шоу «Lord of the Dance» стало найзнаменитішою легендою Ірландії, вже класичним спектаклем, який і буде представлений в оновленому варіанті в рамках світового турне трупи.

Lord of the Dance - це ірландський танцювальний колектив, заснований хореографом Майклом Флетлі.

Вони змішують акробатику, живу музику і традиційну ірландську чечітку. «Lord of the Dance» - це філігранна точність вистав, що стали вже класичними, з використанням нової сучасної музики, високих технологій для показу голограм, а також з використанням нової хореографії та сценічних костюмів.

Нове шоу на честь 20-річчя трупи включає в себе традиційні елементи колишніх успішних вже неодноразово обкатаних програм, а також нові танцювальні номери, за участю 30 молодих талановитих танцюристів. Режисером і хореографом нового шоу став сам Майкл Флетлі, засновник трупи.

Це шоу - сценічна битва скрипок, кордебалету, 3D-ефектів. «Lord of the Dance» - безперервно змінюється шоу. Те, що видається на сценах сьогодні, незважаючи на схожий сюжет, неможливо порівнювати з тим, що було 20 років тому, коли в балеті ще не застосовувалися голограми і 3D-екрани з високою роздільною здатністю, сучасні системи звуку та освітлення. Музика шоу - також нова, написана композитором Джерардом Фахі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?