Льотчики РФ масово подають рапорти про звільнення через шалені втрати в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Льотчики РФ масово подають рапорти про звільнення через шалені втрати в Україні

Льотчики РФ масово подають рапорти про звільнення через шалені втрати в Україні
Джерело:  online.ua

За словами представників Генштабу ЗСУ, льотчики російської військової авіації масово подають рапорти на звільнення через велику кількість втрат у війні проти України.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Льотчики РФ масово подають рапорти про звільнення - Генштаб

Авіаційні підрозділи 960-го штурмового авіаційного полку 4-ї армії збройних сил РФ зазнали значних втрат. Морально-психологічний стан льотного складу вкрай незадовільний. Продовжуються випадки подання рапортів на звільнення у зв’язку з небажанням брати участь в бойових діях на території України. Українські захисники завдали значних втрат підрозділам зі складу 252-го мотострілецького полку Західного військового округу, що ведуть бойові дії у районах міст Харкова та Ізюма. Втрачено до 30 відсотків особового складу, озброєння і військової техніки. Окрім того, підрозділи сил оборони ліквідували командира 3-ї мотострілецької дивізії полковника Ігоря Ніколаєва, - йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Українській розвідці також вдалося дізнатися, що Кремль має намір провести чергову хвилю мобілізації на окупованих територіях Донеччини для комплектації підрозділів.

Також наголошується, що на тимчасово захопленій Херсонщині помітили, окрім підрозділів збройних сил РФ, перебування співробітників поліції Краснодарського краю та окупованого Криму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?