Лоза видав пророцтво щодо Джамали, яка перемогла на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лоза видав пророцтво щодо Джамали, яка перемогла на Євробаченні

Лоза видав пророцтво щодо Джамали, яка перемогла на Євробаченні
Джерело:  Сьогодні

Скандальний російський співак Юрій Лоза

висловився про

перемогу Джамали на Євробаченні-2016

, заявивши, що її пісня не стане справжнім хітом: її ніхто не буде слухати і переспівувати.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook музиканта.


Юрій Лоза, який останнім часом все частіше потрапляє в скандали через критику світових культурних діячів, вирішив висловитися про Євробачення і про перемогу Джамали зокрема.


"Усе як завжди: а) Європа отримала новий "хіт" від переможця, який ніхто не буде ні слухати, ні переспівувати; б) Україна отримала переможця, якого в черговий раз ніхто не пустить в єврозірки», - заявив автор пісні "Пліт" .


Також російський музикант сказав, що конкурс був політизованим. "У Росії з'явився привід виставити претензії до організаторів і вимагати повернутися до початкових постулатів, сформульованих у 1956-му році, коли цей конкурс був заснований", - оприлюднив Лоза.


"Всі повинні були співати рідною мовою, а в самих піснях не повинно було бути і натяку на політику, щоб ненароком не зачепити чиїсь почуття".


Музикант підкреслив, що згідно з початковим правилами Євробачення, переможця вибирали прості одноплемінники: "Всі спочатку повинні бути рівними. Нікому не давалося жодних привілеїв, а переможця вибирали голосуванням прості одноплемінники учасників пісенного шоу".


Нагадаємо,

представниця України Джамала виграла Євробачення-2016.


Як повідомлялося, раніше на ONLINE.UA,

Юрій Лоза жорстко розкритикував лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?