Лозинський вийде на свободу завдяки закону Савченко: опубліковані документи
Категорія
Політика
Дата публікації

Лозинський вийде на свободу завдяки закону Савченко: опубліковані документи

Лозинський вийде на свободу завдяки закону Савченко: опубліковані документи

Бориспільський міськрайонний суд Київської області вирішив застосувати умовно-дострокове звільнення до засудженого за вбивство колишнього народного депутата Віктора Лозінського.
Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook екс-глава Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький, прикріпивши рішення суду від 25 лютого.
"Так працює тіньова сторона "закону Савченко". Ті, хто не потрапив напрямки під його дію, звільняються за УДО. Скоро! У всіх мисливських угіддях! Продовження блокбастера "Нардеп-мисливець Лозінський"- "Дострокове звільнення Лозінського. Повернення в політику". P. S. Цікаво, чи буде апеляція прокуратури?", - написав Старенький.
Суд задовольнив клопотання адвоката засудженого Віктора Грицюка про застосування умовно-дострокового звільнення - в кінці січня Лозинський подав документи на перерахунок терміну за "законом Савченко". На думку суду, "зразкова поведінка ув'язненого, його ставлення до праці" свідчать про те, що Лозінський виправився.



Нагадаємо, 16 червня 2009 року в результаті сутички на території мисливських угідь з Лозінським, а також колишніми тоді прокурором Голованівського району Кіровоградської області Євгеном Горбенком і начальником Голованівського райвідділу міліції Михайлом Ковальським був убитий Валерій Олійник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?