Луческу і Шахтар уїдливо посперечалися через гучну поразку Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу і Шахтар уїдливо посперечалися через гучну поразку Динамо

Луческу і Шахтар уїдливо посперечалися через гучну поразку Динамо
Джерело:  online.ua

Нещодавно українські футбольні фанати спостерігали нове класичне дербі "Динамо" - "Шахтар", перемогу в якому отримали донеччани. Водночас штаби команд розійшлися у думках щодо причин такого результату. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужби команд.

За словами тренера киян Мірча Луческу, переміг у двобої коронавірус COVID-19.

"Сьогодні виграв COVID-19, але програв fair play... Я б не зіграв цей матч. Результат чемпіонату повинні вирішувати команди на полі, а не COVID-19. Це все, що я хочу сказати", - пояснив тренер.

Водночас футбольний директор "Шахтаря" Даріо Срна наголосив, що перемога належить саме донецькому клубу, а не інфекції. Його команда вже була у такий же скрутній ситуації, як "Динамо", яке втратило 12 гравців через COVID-19.

"Однак ми не розглядали варіант із перенесенням матчу й не пропонували цього робити своїм суперникам. Тому що є регламент, якого слід дотримуватись. У "Динамо" було достатньо гарних футболістів, які вийшли на поле. Сподіваюсь, що всі швидко одужають і повернуться на футбольне поле!Виграв не COVID, а "Шахтар", - зауважив Срна.

Він додав, перемога донеччан над киянами з рахунком 3:0 відновила інтригу в чемпіонаті України.

"Дуже важлива перемога для нас. Ми знали, в якій ситуації перебуваємо: перед грою у "Динамо" було +4 очка. І, не дай Боже, негативний результат для нас... Це означало б, що ми зробили ще один великий крок назад. Але перемогою ми зробили великий крок вперед. Все попереду", - наголосив представник штабу "Шахтаря".

Як повідомляв ONLINE.UA, середу, 4 листопада, український клуб "Динамо" вийшов на поле проти каталонської "Барселони". Команди визначали свою подальшу долю в дивізіоні G групового етапу Ліги чемпіонів — кияни програли 2:1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?