Луческу назвав запоруку другої перемоги Динамо над Гентом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу назвав запоруку другої перемоги Динамо над Гентом

Луческу назвав запоруку другої перемоги Динамо над Гентом
Джерело:  online.ua

Київському клубу "динамо" повністю під силу здолати бельгійський "Гент" у другому матчі-відповіді, вважає головний тренер Мірча Луческу. Він назвав головний фактор, який може на це вплинути. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на передматчеву пресконференцію у понеділок, 28 вересня.

На думку тренера, треба повністю забути про попередню гру з бельгійцями.

"Найважливіше – забути рахунок першого матчу. Очевидно, треба пам'ятати про гру, атмосферу, настрій, який суперник протистоїть нам. А ось про результат треба забути. Нас чекає дуже складна гра проти хорошого суперника. Вони грають під великим тиском, оскільки були незадовільні результати в останніх матчах. Але сама гра, в тому числі в останньому поєдинку, була на високому рівні. тому я чекаю відповідну реакцію від своїх гравців, тому що інакше буде дуже складно", - наголосив Луческу.

Нагадаємо, "Динамо" бореться з "Гентом" за право виходу в плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Попередня гра, яку приймав бельгійський стадіон, завершилася тріумфально для українців — з рахунком 2:1. Двобій-відповідь прийматиме київський стадіон НСК "Олімпійський".

Напередодні "Динамо" вийшло на поле проти "Минай" у матчі Української Прем'єр-ліги, він завершився розгромом для закарпатської команди з рахунком 4:0.

Влітку в "Динамо" змінився головний тренер, на тлі поразок Олексія Михайличенка румунський фахівець Мірча Луческу зумів здобути кілька перемог — як символічних (над "Шахтарем"), так і серйозних турнірних (у Лізі чемпіонів).

Як повідомляв ONLINE.UA, Мірча Луческу поділився враженнями від перемоги"Динамо" над "Гентом" з рахунком 2:1. Він стверджує, що сподівався на трохи кращий результат, однак все ж таки задоволений грою команди у першій гри пари.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?