Луческу не вірить в можливість виграти Лігу Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу не вірить в можливість виграти Лігу Європи

Луческу не вірить в можливість виграти Лігу Європи
Джерело:  Football.ua

Після переконливої виїзної перемоги над гельзенкирхенським Шальке в матчі-відповіді 1/16 Ліги Європи, наставник "гірників" Мірча Луческу заявив, що не вірить в те, що його команда зможе стати переможцем турніру.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Football.ua.


Луческу прокоментував гру своєї команди проти німецького клубу.


"Результат першого матчу був позитивним для нас. Ми знали і готувалися саме до такої гри, знали, що Шальке кинеться вперед. Вони не могли чекати, а ми могли собі це дозволити і дочекалися своїх шансів. Дуже організовано зіграли в захисті й у контратаках. Всі голи були забиті після продуманих дій в атаці", - сказав тренер Шахтаря.


Незважаючи на впевнену гру Шахтаря в 1/16 Ліги Європи, наставник донеччан сумнівається, що клубу вдасться стати тріумфаторами турніру.


"Не думаю, що ми зараз на такому рівні, щоб виграти Лігу Європи. Для цього потрібно мати групу рівноцінних гравців з 20 осіб. Зараз от не буде грати Степаненко, і його немає ким замінити. Ми переживаємо період освіження команди молодими гравцями. Сьогодні добре зіграв Коваленко, дебютував Борячук, Коробенко був в запасі ... Звичайно, ми будемо віддавати всі сили в кожній грі, подивимося, що з цього вийде", - зазначив Луческу.


Нагадаємо, донецький  Шахтар розгромив  німецький Шальке в Лізі Європи і вийшов в 1/8 фіналу турніру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?