Луческу сподівається, що "Шахтарю" пощастить, як "Севільї" в 2007-му: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу сподівається, що "Шахтарю" пощастить, як "Севільї" в 2007-му: опубліковано відео

Луческу сподівається, що "Шахтарю" пощастить, як "Севільї" в 2007-му: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу сподівається, що "Шахтарю" воздасться за 2007-й рік, коли "гірники" в двох матчах з "Севільєю" упустили перемоги на останніх хвилинах.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Луческу заявив на передматчевій прес-конференції.
ЧИТАЙТЕ: Шахтар - Севілья: прогноз букмекерів на півфінал Ліги Європи
"Ми показали футболістам уривки тих двох матчів. Залишалося 10 секунд для того, щоб пройти тоді "Севілью". Ми зіграли два дуже хороших матчі з ними: вдома і на виїзді. "Севілья" нам забила два м'ячі з пенальті, другий з яких був забитий теж в кінці поєдинку - на 88-й хвилині. Дуже хороша гра у нас вийшла в Донецьку. На жаль, відсутня була увага на останніх секундах. І це призвело до взяття воріт і поразки. А "Севілья" того року, якщо ви пам'ятаєте, перемогла в Кубку УЄФА. Думаю, що їм просто з нами пощастило. Сподіватимемося, що везіння, яке було у них тоді, зараз перейде до нас. Тому що в житті все врівноважується", - сказав Луческу.
У 2007-му, нагадаємо, голкіпер "Севільї" Палоп зрівняв рахунок на останніх секундах матчу, А в додатковий час іспанці вирвали перемогу.



ЧИТАЙТЕ: Коноплянка: я приїхав до Львова обіграти "Шахтар"
Також Луческу зазначив, що для "Шахтаря" дуже важливо утримувати високий рівень.
"Шахтар" досяг високого рівня, вигравши Кубок УЄФА. Зараз ми в півфіналі Ліги Європи. Хочу сказати, що такі команди зі Східної Європи, як ЦСКА, "Зеніт", "Галатасарай", теж завойовували Кубок УЄФА. Але в наступних сезонах жодна з них не доходила до півфіналу будь-якого європейського турніру, не повторювала свій успіх. А "Шахтар" навіть у нинішніх складних умовах сьогодні грає в півфіналі Ліги Європи! Тому я дуже пишаюся своїми футболістами і командою. Ми продовжуватимемо в тому ж дусі. Це надзвичайно важливо. Для нас також дуже важлива підтримка наших уболівальників! Разом із гравцями ми дивилися початок матчу "Севілья" - "Бетіс" і розуміємо, як це - виходити на поле перед повним стадіоном своїх уболівальників. Я сподіваюся побачити те ж саме. Сподіваюся, що всі вболівальники на "Арені Львів" будуть, як уболівальники в "Севільї", - сказав Містер.
ЧИТАЙТЕ: "Севілья" вразила скромністю перед матчем з "Шахтарем"
Нагадаємо, гра на "Арені-Львів" розпочнеться о 22:05. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію матчу ШАХТАР - СЕВІЛЬЯ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?