Луческу зізнався, якого футболіста переманив би у Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу зізнався, якого футболіста переманив би у Динамо

Луческу зізнався, якого футболіста переманив би у Динамо
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського клубу "Динамо" Мірча Луческу назвав футболіста, з яким найбільше хотів би співпрацювати на своїй посаді. Таким спортсменом виявився гравець "Рейнджерс" Яніс Хаджі з Румунії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Playsport.ro.

Румунський фахівець упевнений, що він має можливість дозволити розкрити свій потенціал сину легендарного Георге Хаджі. Утім "Динамо", як він додав, не може дозволити собі такий трансфер.

"Усі чекають, коли трапиться переломний момент і Яніс стане великим гравцем. На нього тисне прізвище, тому я хотів, щоб мій син Разван став голкіпером і його не порівнювали зі мною. Янісу потрібен такий тренер, як я, який знає, як працювати з талановитими футболістами. На жаль, він є занадто дорогим гравцем, тому я не зміг би його купити. Не будемо забувати, що я готував Георге Хаджі до ЧС 1994 року в США, коли моя "Брешія" підписала його з "Реала". Тоді я знущався з нього, називав його товстим і залишав у запасі в Серії Б. Подивіться, що з цього вийшло", - пояснив Луческу.

Нагадаємо, Георге Хаджі вважається найкращим футболістом Румунії XX сторіччя. Він виходив на поле у складі мадридського "Реалу", каталонської "Барселони", а також клуби "Брешія", "Галатасарай", "Стяуа".

Раніше стало відомо, що "Динамо" передбачає скористатися зимовою "паузою" для трансферу нових гравців.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Динамо" вже незабаром спрямує до Об’єднаних Арабських Еміратів для проведення зимових зборів. Там команда проведе кілька тренувальних спарингів з іноземними суперниками. За оприлюдненими подробицями, так звана зимова відпустка тривала до 11 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?